metamorfose massage

Koninginnenpage op de vlinderstruik, het symbool van de metamorfose massage

De metamorfose massage ook wel prenataal therapie genoemd, is een liefdevolle aanraking zonder oordeel of verwachting.

De behandeling bestaat uit een zachte aanraking van de spinalereflex (ruggenwervels ) die terug te vinden is op de voeten, handen en het hoofd.

In de prenatale periode ( tijd voor je geboorte) wordt jouw basis gelegd voor je talenten en kwaliteiten. Dit is wie jij daadwerkelijk bent, jouw blauwdruk als het ware.
Door alle ervaringen in je leven, situaties die je tegen komt, bewust en onbewust kunnen er blokkades ontstaan die je weerhouden te zijn zoals je bedoeld bent te zijn.
Door het gebied met zachtheid en liefde te behandelen kunnen ontstane blokkades worden opgeheven, zelfs blokkades die ontstaan zijn voor de geboorte!
Er wordt zoveel opgeslagen in ons lijf, in onze cellen.
Pakketjes, ballast die ons weerhouden te leven, inplaats van te overleven.

Met liefde en aandacht nodig ik de levensenergie uit om te doen wat nodig is.

Door de massage komt de geblokkeerde levensenergie weer vrij, waardoor de verandering en genezing van binnenuit kan plaatsvinden. De verandering ontstaat vanzelf en kan heel subtiel zijn.
Ik mag aanschouwen hoe jouw levensenergie nog meer gaat stromen.
Hoe je van een rups verandert naar een prachtige vlinder

metamorfose van de Monarch vlinder van rups tot vlinder.
Metamorfose van rups naar vlinder

Ervaringen Klanten

Ik vond de metamorfose massage van Dimphena erg waardevol om te mogen ontvangen. Dimphena heeft een hele zachte en liefdevolle en tegelijkertijd sterk ge-aarde energie. Ik voelde dat ze bij de metamorfose massage een krachtig energie-kanaal belichaamt, waardoor de energetische healing van de behandeling diep door mijn lichaam heen werkte en ook naderhand nog enkele dagen sterk voelbaar was. Ik voelde me na de behandeling meer in mijn lijf gezakt, kalmer, lichter en meer verbonden met emoties (die ik makkelijker kon toelaten en doorstromen). Ik kan de metamorfose massage zeker aanraden! Dimphena geeft de behandeling met veel rust en aandacht.

Miquel Buckinx