Reviews

reviews | twee vingers houden dobbelsteen gekanteld | my view your view | groene achtergrond wazig

Wat een bijzondere ervaring!
Zoveel inzichten in mezelf gekregen alleen door mijn voeten te laten zien, nooit gedacht dat voeten zoveel over mezelf zouden zeggen. Tijdens de behandeling voelde ik de zachte kracht van Vera en respecteerde ze mijn grenzen waardoor ik me veilig voelde.  
Het was heel bijzonder om het ene moment pijn te voelen bij een aantal specifieke drukpunten terwijl ze niet eens hard op een drukpunt duwde en na de behandeling met een lampje dezelfde punten hooguit wat prikte in het volgende moment.
Daarna een heerlijke ontspannen voeten massage gehad en helemaal afgestemd op datgene wat ik nodig had.
Super dankbaar! 

Ik was best een beetje nerveus toen ik voor het eerst naar Vera ging.
Mijn man had gehoord dat voetreflex therapie best pijnlijk kan zijn.
Eerlijk gezegd wist ik niet wat ik moest verwachten.
Gelukkig voel je je snel op je gemak bij Vera en legde ze heel duidelijk uit waar een behandeling uit bestaat. Het was eigenlijk helemaal niks om je druk over te maken. Ik vond het zeker niet pijnlijk, maar wel heel interessant. Nooit geweten dat er zoveel over je lichaam te vertellen is, vanuit het perspectief van je voeten. Ze kon zelfs aan mijn tenen zien dat ik veel energie over had. Dat klopte helemaal, aangezien ik toen erg goed in mijn vel zat en energie voor 10 had.
Na afloop nog een heerlijke voetmassage, wat wil je nog meer.
Ik zou iedereen aanraden om gewoon een keer langs te gaan en het zelf te ervaren. 

Corine Van Dijk-den Ouden Business Coach & Mentor, Swizzl

Onlangs heb ik een hele fijne voetbehandeling gehad van Vera.
Geduldig en kundig legde ze mij uit wat de betekenis was van bepaalde pijnklachten. Daarna nog een fijne massage en een behandeling met het resonantie apparaat. 
Ik ervaar nu minder klachten en ga zeker nog eens terug als het nodig is. Een aanrader om te ondergaan! 

Esther Hoetjes

Ik heb een voetreflexologie sessie en een ontspanningsmassage ervaren bij Vera. 

De voetreflex sessie was bijzonder vanwege de zachtheid en focus waarmee Vera mij heeft behandeld. Daarbij leerde ik een nieuwe kijk te krijgen op mijn voeten en de specifieke plekken waar ik op reageerde. Heel bijzonder!

De massage was erg fijn om te ervaren.
Wederom voelde ik de zachte respectvolle aandacht die mijn lijf kreeg waardoor ik makkelijk kon ontspannen en een fijne warme verbinding voelde in de massage. 

Dank je Vera 

Michael Misha Vdf Dreef

Ik heb een all-in sessie: voetreflex behandeling, aromatherapie, voetreflex massage en resonantie therapie van Vera ervaren, die vooraf ging met een uitgebreid anamnese.
Vervolgens een voet massage ervaren met aan het einde een behandelplan gekregen met daarbij tips voor een betere doorbloeding in mijn koude voeten. 
De voetreflex massage was bijzonder vanwege de zachtheid, aandacht en overgave die Vera mij gaf. De verbeterpunten en aanpassingen in mijn eetpatroon en de specifiek zelfgemaakte geurende olie van de aromatherapie hielpen mij verder op weg. 
Ben hier erg dankbaar voor.
Raad haar zeker aan.
Dankjewel Vera!

Via via ben ik bij Vera gekomen.
Bij haar heb ik een voetreflex behandeling, aromatherapie, voetreflexmassage en resonantietherapie ondergaan.
Ik weet niet wat ik kon verwachten, alleen dat het mij resultaat zal brengen. Mijn behandeling is zeer waardevol geweest en ik raad het ieder aan. Vera neemt je mee in een uitgebreid intakegesprek en daarna volgende de behandelingen. Tijdens de behandelingen legt ze alles duidelijk uit en stelt ze jou op je gemak. 
Als een “licht veertje” lag ik op de behandeltafel en werden mijn voetjes onder handen genomen. Bij de drukpunten op de voeten, sta je versteld wat voor pijn het kan geven of juist niet.
Al met al waren het fijne behandelingen.
Ik heb lichamelijke klachten en na vele onderzoeken hebben ze niks gevonden. Conclusie: Bij Vera krijg je antwoord op de vraag waar jou lichamelijke klachten vandaan komen. Met haar behandelplan ga ik nu aan de slag! Daarna zal ik weer een vervolgafspraak hebben.
Bedankt Vera! 

Mylène Papilaja

Ik vond de metamorfose massage van Dimphena erg waardevol om te mogen ontvangen. Dimphena heeft een hele zachte en liefdevolle en tegelijkertijd sterk ge-aarde energie. Ik voelde dat ze bij de metamorfose massage een krachtig energie-kanaal belichaamt, waardoor de energetische healing van de behandeling diep door mijn lichaam heen werkte en ook naderhand nog enkele dagen sterk voelbaar was. Ik voelde me na de behandeling meer in mijn lijf gezakt, kalmer, lichter en meer verbonden met emoties (die ik makkelijker kon toelaten en doorstromen). Ik kan de metamorfose massage zeker aanraden! Dimphena geeft de behandeling met veel rust en aandacht.

Miquel Buckinx
De kosmische aanraking vol liefde en aandacht baden in een bad van veiligheid, maken dat je kunt open komen als een bloem onder de magische handen van Dimphenia.
Echt een aanrader.
Rise Brenda
Ooooooiiiiiiiiiiiiiijeeeeewaaaaaoeoeoeoeiooooja..ja..ehjaaaaaaau u u u …wau u u wwwww………wat bijzonder….. verfijnd, zo oprecht liefdevol … zacht ….krachtig uitnodigend, gewoon en tegelijkertijd mysterieus voedende, verdiepende, aanwezigheid en aanrakingen …..(h)eerlijk groots in haar fijn en klein Zijn !
Zooo dankbaar Dimphena en ik heb al weer meer natuurlijk stromend, weer een 2e lomi lomi massage bij je afgesproken
Wim Bongers Zachte Natuur Kracht
Lieve veertje,
Wat een heerlijke ervaring om bij jou een Lomi Lomi massage te mogen ontvangen, je doet het met zo veel liefde dat ik het eerder een vrijage als massage vindt.
Ik ben al bij veel masseuses geweest en heb ervaring met ontspanning, Ayurveda, tantra en zelfs erotische massages maar het openen van mijn hart en je toelaten tot in mijn ziel en diep geraakt worden is echt heel bijzonder als iemand je dat kan geven.
Als je tot diep in je wezen geraakt wordt blijft je dat nog heel lang bij.
Dank je wel lieverd.
Adrie Derks
Het verwoorden van een ervaring blijft maar een ver-woord-ding, maar dit desondanks toch doen hier bij Dimphena, draagt alleen maar bij tot het verder doen doorbloeien van haar talent. Want dit talent voelt meer aan als liefde dan een massage, waardoor het in een heel andere beleving belandt. Waardoor het iets wordt wat zo lief, zacht, verwarmend en verbindend aanvoelt, dat het meer lijkt op een energetische variant op vrijen, omdat het zo intiem is, helemaal losgekoppeld van gender, leeftijd, afkomst enerzijds, en lust anderzijds. (Het is dat er een tarief is, anders zou het onvoorwaardelijke liefde zijn.) Stromende liefde dus, door handen heen, die me deden reizen, urenlang, om daarna te ontwaken in tranen. En een glimlach. Die blijft hangen. Dus kennelijk bestaat er een techniek, een skill, een weten wat er moet gebeuren met je handen om dit alles in beweging te krijgen bij de persoon op de tafel.
Waar kun je dat in godsnaam leren!
Daniël Goossen Hertendom

Laat een review achter op mijn Facebook pagina of via GOOGLE