Ontspanningsmassage

handen masseren het schouderblad van een man met warme massage olie

Wat kun je verwachten van een ontspanningsmassage?

Tijdens deze massage masseer ik vanuit intuïtie het hele lijf en combineer verschillende technieken uit verschillende massages.
Vooral de Oosterse massages vind ik het fijnste om te geven, veel van de technieken, bewegingen zullen je misschien bekend voor komen.
Alles vanuit zachtheid en liefde met respect voor jouw lijf, jouw tempel.

Soms zacht, of juist met wat meer druk, extra aandacht voor bepaalde lichaamsdelen.
Laat me gerust weten waar je behoefte aan hebt en welke plekken wat meer aandacht mogen krijgen. Ik werk vanuit zachtheid, omdat ik heb ervaren dat een zachte aanraking zoveel meer brengt dan hard duwen en kneden. Vaak gaat het lichaam juist dan in de weerstand, omdat het gepushed wordt te ontspannen.
Je kan pas echt ontspannen als je in de overgave kunt gaan, daarvoor is een veilige omgeving nodig. Zodat je waaksysteem, je innerlijke strijder ook kan rusten, even niet AAN staan.

Gun jezelf een fijn moment om heerlijk thuis te komen in je lijf, alles even helemaal los te kunnen laten, de “To Do ” lijstjes, gedachtes en zorgen.

Een zachte ontspannende massage met fijne warme amandelolie en essentiële oliën naar behoefte van jou wensen, voor dat moment.

Een fijne olie om nog meer te ontspannen en eentje die de huid kalmeert.
Of juist een olie die de bloedcirculatie stimuleert en de spieren laat ontspannen.

Een cadeautje voor jezelf


Foto’s ©christiancrochetcollab

Ervaringen Klanten

Ik heb een voetreflexologie sessie en een ontspanningsmassage ervaren bij Vera. 

De voetreflex sessie was bijzonder vanwege de zachtheid en focus waarmee Vera mij heeft behandeld. Daarbij leerde ik een nieuwe kijk te krijgen op mijn voeten en de specifieke plekken waar ik op reageerde. Heel bijzonder!

De massage was erg fijn om te ervaren.
Wederom voelde ik de zachte respectvolle aandacht die mijn lijf kreeg waardoor ik makkelijk kon ontspannen en een fijne warme verbinding voelde in de massage. 

Dank je Vera 

Michael Misha Vdf Dreef