Voetreflex & Resonantie Therapie

Alle voeten zijn anders, zien er anders uit en vertellen hun eigen verhaal.
Je hele lijf is terug te vinden in je voeten en daarom ook een goede afspiegeling van hoe het met je gaat.

Wat kun je verwachten van de behandeling? 

Intake:

Als je voor de eerste keer bij mij komt voor een Voetreflex behandeling vind er altijd een intake plaats!
De intake is een kennismaking met jou als persoon. Wie ben je, wat zijn je klachten?
Hoe sta je in het leven, wat vind je op dit moment fijn en haal je voldoening uit, maar ook waar je tegen aan loopt. Lichamelijke klachten ontstaan nooit zomaar! Het is een combinatie van verschillende factoren. Naast dat ik je vragen stel over je levensstijl en hoe je gevoelswereld er op dit moment uit ziet, krijg je ook een voetanalyse.
Je voeten vertellen namelijk enorm veel over jou! De vorm van je voeten, tenen. Klampen ze zich krampachtig vast aan de aarde of kunnen ze ontspannen verbinden en voelen.De voeten kaart:
Tijdens de behandeling druk ik de reflexen aan. Dit doe ik zowel met mijn handen als het stokje. Deze breng ik in kaart met kleur op een voetenkaart. Zo kun je een duidelijk beeld krijgen waar in het lijf blokkades aanwezig zijn.

Waarom gebruik ik een stokje?
Omdat ik hier wat meer druk mee kan geven en sommige reflexpunten heel klein zijn.


Voetreflex Massage: 
Nadat de reflexpunten in kaart zijn gebracht ontvang je een heerlijke voetmassage met een voor jou passende olie. Tijdens de massage worden alle reflexen gemasseerd

Resonantie Therapie: 
Met een klein resonantie (trilling) apparaatje behandel ik de reflexen en geef ik wat extra aandacht aan de reflexen waar de blokkades aanwezig zijn.
Een blokkade is vast zittende energie, waardoor er klachten kunnen ontstaan in het lijf. Met resonantie wordt de vastzittende energie los gemaakt zodat het weer vrij kan gaan stromen, de blokkade wordt opgeheven. 

Als laatste controleer ik de reflexen nog een keertje door ze opnieuw aan te drukken. De meeste mensen kunnen dan al verandering ervaren!

 

Geef jij je voeten de liefdevolle aandacht die ze verdienen?

Foto’s  ©christiancrochetcollab

Ervaringen van klanten

Wat een bijzondere ervaring!
Zoveel inzichten in mezelf gekregen alleen door mijn voeten te laten zien, nooit gedacht dat voeten zoveel over mezelf zouden zeggen. Tijdens de behandeling voelde ik de zachte kracht van Vera en respecteerde ze mijn grenzen waardoor ik me veilig voelde.  
Het was heel bijzonder om het ene moment pijn te voelen bij een aantal specifieke drukpunten terwijl ze niet eens hard op een drukpunt duwde en na de behandeling met een lampje dezelfde punten hooguit wat prikte in het volgende moment.
Daarna een heerlijke ontspannen voeten massage gehad en helemaal afgestemd op datgene wat ik nodig had.
Super dankbaar! 

Ik was best een beetje nerveus toen ik voor het eerst naar Vera ging.
Mijn man had gehoord dat voetreflex therapie best pijnlijk kan zijn.
Eerlijk gezegd wist ik niet wat ik moest verwachten.
Gelukkig voel je je snel op je gemak bij Vera en legde ze heel duidelijk uit waar een behandeling uit bestaat. Het was eigenlijk helemaal niks om je druk over te maken. Ik vond het zeker niet pijnlijk, maar wel heel interessant. Nooit geweten dat er zoveel over je lichaam te vertellen is, vanuit het perspectief van je voeten. Ze kon zelfs aan mijn tenen zien dat ik veel energie over had. Dat klopte helemaal, aangezien ik toen erg goed in mijn vel zat en energie voor 10 had.
Na afloop nog een heerlijke voetmassage, wat wil je nog meer.
Ik zou iedereen aanraden om gewoon een keer langs te gaan en het zelf te ervaren. 

Corine Van Dijk-den Ouden Business Coach & Mentor, Swizzl

Onlangs heb ik een hele fijne voetbehandeling gehad van Vera.
Geduldig en kundig legde ze mij uit wat de betekenis was van bepaalde pijnklachten. Daarna nog een fijne massage en een behandeling met het resonantie apparaat. 
Ik ervaar nu minder klachten en ga zeker nog eens terug als het nodig is. Een aanrader om te ondergaan! 

Esther Hoetjes

Ik heb een all-in sessie: voetreflex behandeling, aromatherapie, voetreflex massage en resonantie therapie van Vera ervaren, die vooraf ging met een uitgebreid anamnese.
Vervolgens een voet massage ervaren met aan het einde een behandelplan gekregen met daarbij tips voor een betere doorbloeding in mijn koude voeten. 
De voetreflex massage was bijzonder vanwege de zachtheid, aandacht en overgave die Vera mij gaf. De verbeterpunten en aanpassingen in mijn eetpatroon en de specifiek zelfgemaakte geurende olie van de aromatherapie hielpen mij verder op weg. 
Ben hier erg dankbaar voor.
Raad haar zeker aan.
Dankjewel Vera!

Via via ben ik bij Vera gekomen.
Bij haar heb ik een voetreflex behandeling, aromatherapie, voetreflexmassage en resonantietherapie ondergaan.
Ik weet niet wat ik kon verwachten, alleen dat het mij resultaat zal brengen. Mijn behandeling is zeer waardevol geweest en ik raad het ieder aan. Vera neemt je mee in een uitgebreid intakegesprek en daarna volgende de behandelingen. Tijdens de behandelingen legt ze alles duidelijk uit en stelt ze jou op je gemak. 
Als een “licht veertje” lag ik op de behandeltafel en werden mijn voetjes onder handen genomen. Bij de drukpunten op de voeten, sta je versteld wat voor pijn het kan geven of juist niet.
Al met al waren het fijne behandelingen.
Ik heb lichamelijke klachten en na vele onderzoeken hebben ze niks gevonden. Conclusie: Bij Vera krijg je antwoord op de vraag waar jou lichamelijke klachten vandaan komen. Met haar behandelplan ga ik nu aan de slag! Daarna zal ik weer een vervolgafspraak hebben.
Bedankt Vera! 

Mylène Papilaja